Raskausajan ilmainen valmennusvideo

Sinulle äiti, raskaana tai synnyttänyt. Käy katsomassa ilmainen video lantionpohjanlihasten aktivointiin! Voit käyttää tätä taitoa myös Sportmama verkkovalmennuksessa jumpatessasi kotona, turvallisesti ja kehoa kuunnellen.

menu

Toivottavasti videosta on sinulle apua. Liikevinkit ja ohjeet perustuvat tieteelliseen näyttöön ja tutkimukseen raskausajanliikunnasta ja olen fysioterapeuttina laatinut sinulle turvalliset raskausajan harjoitteet, joilla voit helpottaa mm selkäongelmia.

DSC_8481

Ilmaiset valmennusvideot löydät;

Saako tehdä vatsalihaksia? Vinkit TÄSTÄ

Raskausajan pakaratreeni? Harjoittele TÄSTÄ

Miten palautan lantionpohjanlihakset synnytyksen jälkeen? Harjoittele TÄSTÄ

DSC_8920

British Journal of Medicine -lehdessä julkaistun kansainvälisen tutkimuksen mukaan raskaudenaikainen elämäntapamuutos vähensi raskaudenaikaista painonnousua, keisarinleikkauksen riskiä ja raskausdiabeteksen riskiä. Siinä verrattiin terveellisen ruokavalion ja liikunnan vaikutuksia äidin painonnousuun ja äidin ja lapsen terveyteen.

Vinkki vitosena, jos haluut, että pissa ei karkaa synnytyksen jälkeen kun yskit tai aivastat (kyllä tämä on hyvin yleistä!) niin aloita lantionpohjanlihastenharjoittelu jo ENNEN synnytystä! No, viimeistään synnytyksen jälkeen ASAP! Hermotus kuntoon!

Teen jatkuvasti myös valmennuksia etänä, yksilöllisiä kotiharjoitteluohjelmia (myös videoita) raskaudenajan harjoitteluun ja synnytyksen jälkeiseen palautumiseen.  Tähän aihepiiriin liittyen olen tuonut huippusuositun SPORTMAMA DVD.n myös verkkovalmennuksena keväällä 2020. Tilaa nyt, ja pääset harjoittelemaan kotonasi turvallisesti, lempeästi kehoa kuunnellen. Harjoitusohjelmia on kolme raskauden erivaiheisiin sopivaksi. Käy verkkosivuillani tutustumassa !

Coverskansi

Lisätietoja valmennuksista saat sivuiltani  www.sportmama.fi ja aloittaa harjoittelun vaikka heti! Tahdotko helpotusta turvotukseen, selkäkipuihin tai lihaskireyksiin? Nyt se on mahdollista, sillä ”oikeanlainen liike on lääke”!

Arveluttaako harjoittelun turvallisuus julkisissa tiloissa – nyt voit harjoitella kotona juuri silloin kun sinulle sopii. Oli tavoitteenasi parempi kunto, kiinteytyminen, jaksamista arkeen, kivuton selkä tai niskahartiaseutu taikka mikä tahansa muu hyvinvointiin liittyvä juttu, toivottavasti saat valmennuksestani energiaa ja apua! Itselläni oli kovasti raskauspahoinvointia, ja siksi kotiharjoittelu oli parasta antia mitä voi raskausaikana tarjota.

Voimaa sinulle,

Terkuin, Ansku

p.s.Tuu kurkkaan myös IG:ssä mitä arkeeni kuuluu juuri nyt, tervetuloa seurailemaan tai kysy lisää valmennuksista; myös etävalmennukset mm. ravinto-ja liikuntapäiväkirja analyysit yhteydenotolla; kerro miten sinut saa terveemmäksi ja voimaan paremmin arjessasi

posti@sportmama.fi

https://www.instagram.com/sportmama.fi

cropped-dsc_8554.jpg

sportmama_logo_turquoise_2_logoalhaalla (kopio)

Tietoja SPORTMAMA Ansku

Fysioterapeutti, kahden lapsen äiti, yrittäjä, tanssin-ja liikunnanohjaaja. Tule mukaan www.sportmama.fi
Kategoria(t): liikunta, Raskausaika, Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s