KEINUTAAN – voimistelurenkaat lapsiperheessä ! Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote.

KEINUTAAN – voimistelurenkaat lapsiperheessä. Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote, kotimaiset voimistelutuotteet koko perheelle.

Varoitus! Sisältää inspiroivia kuvia, jotka saavat sinutkin haluamaan voimistelurenkaat kotiisi koko perheen iloksi!

meriterassi

Koko perheen koti

Kun muutimme syksyllä 2017 uuteen kaupunkiin omaan rivitalokotiin, ja yksi haaveistani oli, että saadaan vihdoin hankittua meille voimistelurenkaat. Muistan lapsuudestani kuinka hauskaa oli voimistelurenkaat omassa huoneessa ja halusin luoda saman hauskan tunnelman myös omille lapsilleni.

Meille kotiutui yhteistyössä Suomen Voimistelutuotteen laadukkaat voimistelurenkaat sekä leuanvetotanko. Valitsin puiset valkoiseksi maalatut renkaat sekä valkoisen leuanvetotangon kiinnikkeillä. Alle 5-vuotiaille suositellaan lasten kokoa, joten päädyimme niihin luonnollisesti kun perheessä on 2 ja 4-vuotiaat lapset. Hihnoja löytyy eri väreissä. Helposti säädettävillä hihnoilla voimistelurenkaiden korkeutta saa nopeasti säädettyä käyttäjän mukaan.

Suomenvoimistelutuotteet.jpg

Suomen Voimistelutuote – voimistelurenkaat.

voimistelurenkaatulkona1

Voimistelurenkaat terassille kiinnitettynä.

Helppo asentaa terassille

Voimistelurenkaat saapuivat meille ja asensimme ne kattokannakkeilla palomiehenhakasilla pihan terassille. Jotta renkailla pääsisi leikkimään helpommin aina halutessaan, tilasimme myös leuanvetotangon, jolloin voimistelurenkaat voi myös kiinnittää sisälle. Vaihtelu virkistää! 

voimistelurenkaatpihalla.jpg

Auringonnousu.

suomenvoimistelutuote.jpg

Keinuen merellä.

Helppo asentaa sisälle

Voimistelurenkaat on nyt kiinnitetty alakerran huoneen oviaukkoon leuanvetotankoon, joka inspiroi myös meidän perheen vanhempia harjoittelemaan leuanvetoja. Karmikannakkeet kannattelevat leaunvetotankoa oviaukossa. Lisäksi leuanvetotangossa on hyvä roikkua aika ajoin, jotta selän välilevyt saavat tilaa, ja selkä voi paremmin. (Hiukan kätevämpää kuin roikkua puun oksassa ja nyt tulee roikuttua helposti useammin kuin ennen!)

leuanvetotanko-F1A73D9A8CD5

Voimistelurenkaat on helppo asentaa ja ottaa pois. Laadukas ja kotimainen tuote kestää pitkään.

Turvallisesti taitoja kehittäen

Henkilökohtaisesti fysioterapeuttina ja kahden lapsen äitinä minulle on tärkeää, että lapset saavat harjoittaa taitojaan turvallisessa ympäristössä. Mikä olisi sen turvallisempi kuin oma koti, jossa on huolehdittu siitä, että kiinnittäminen on tehty ohjeiden mukaan, voit olla läsnä lasten harjoittelussa, sekä huolehtia turvallisuudesta asettamalla pehmeän maton voimistelurenkaiden alle. Suomen voimistelutuotteissa arvostan kotimaista, turvallista ja laadukasta työtä, jolloin temppuilusta voi nauttia täysin rinnoin. Turvallisuus on asia mistä ei kannata tinkiä ja siksi luotan kotimaiseen.

Meillä on lupa kiipeillä sohvalla, ja renkaat tuovat kivaa lisämaustetta leikkeihin, samalla käsivoimia ja ketteryyttä lisäten. Voimistelurenkaissa leikkiminen harjoittaa myös tasapainoa ja keskivartalon kontrollia, puhumattakaan siitä, että renkaissa touhuaminen on hauskaa.

Uskomatonta miten nopeasti 2-vuotta täyttänyt oppi roikkumaan renkaissa ja 4-vuotias oppi kiipeämään renkaisiin keinumaan (jalat sisällä renkaissa). Välillä renkaat ovat niin suosittuja, että jaan vuoroja. Haaveissa onkin, että terassilla olisi ilmajoogakangas ja sisätilassa voimistelurenkaat. Näin molemmat lapset pääsevät temppuilemaan samanaikaisesti. 

Fysioterapeuttina olen kiinnostunut lasten liikkumisesta ja motorisista kyvyistä ja on ollut ilo huomata, että motoriset taidot kehittyvät kotona leikin ohella päivittäin. Olen myös saanut hetkiä itselleni, jolloin olen voinut käyttää voimistelurenkaita omassa treenissäni. Ne tuovat mukavasti vaihtelua treeneihin. Voimistelurenkaiden avulla voi harjoittaa lihaskuntoa tai käyttää renkaita apuna venytyksissä.

Voimistelurenkaatleuanvetotangolla.jpeg

Voimistelurenkaiden ja leuanvetotangon yhdistelmä soljuu kauniisti sisustukseen.

Leuanvetotankojavoimistelurenkaat.jpeg

Taidot harjaantuvat leikiten.

Koko perhe liikkuu 

Suomen Voimistelutuotteen tuotteet ovat kaikki kotimaisia ja pitkäikäisiä. Nettisivuilla on myös todella hyviä inspiraatiokuvia, nämä tuotteet todellakin istuvat sisustukseen kauniisti.

Myymälässä Tampereen Lempäälässä voi käydä tutustumassa tuotteisiin, jotka valmistetaan ammattitaidolla ja kestävät kulutusta (voimistelurenkaat alkaen 59,90€, leanvetotanko alk 59,90e). Täältä pääset tutustumaan Suomen Voimistelutuote sivuihin. Renkailla on 2 vuoden takuu. Tuotteet ovat ekologisia ja myrkyttömiä.

Haaveilen vielä puolapuista ja ilmajoogakankaasta pihan terassilla. Ilmajoogakankaaseen olisi ihana kääriytyä itsekin sisälle rentoutumaan. Ilmajoogaa harrastaneena, tämä kangas toteuttaisi tämänhetkiset treenihaaveeni. Haaveet on onneksi tehty toteutettavaksi! 

ilmajoogakangaskotiin.jpg

Kuva: Suomen Voimistelutuote

Haluan haastaa sinut mukaan tukemaan lasten ja koko perheen liikunnallisuutta omassa arjessa! Lihasvoima, puristusvoima ja tasapaino kehittyvät leikiten turvallisuutta unohtamatta. Suomen Voimistelutuotteelle iso peukku sportmamablogilta, kiitos, että olette osa meidänkin iloista arkea! Kiitos Suomen Voimistelutuote, että olette innoittamassa ja inspiroimassa kaikkien lasten ja lapsiperheiden liikunnallisuutta ja yhteisiä taitoja. 

Ystävällisin terveisin Sportmama, Annemari Takkula / posti@sportmama.fi

Tilaa omasi täältä:

https://www.voimistelurenkaat.fi 

Seuraa sportmamablogiarkea 2-ja 4-vuotiaiden kanssa instassa ja kuinka me keinutaan merellä.

https://www.instagram.com/sportmamablogi

www.sportmama.fi

 

 

P.S. Meidän perhe sai onnekseen huomata, että Gatorade Centerissä TPS pelien ohella saamme nauttia myös Suomen Voimistelutuotteista lasten Hunajamaailmassa. Paikka, jossa lapset pääsevät touhuamaan ja purkamaan energiaa pelien ohella, myös puolapuissa ja voimistelurenkaissa kiipeillen. Uskon, että tämä nähdään myös muuallakin esimerkkinä, ja lasten ja lapsiperheiden liikunnallisuutta saadaan inspiroitumaan liikkumaan yhdessä ympäri Suomen!

voimistelurenkaidenturvallisuus

Helppo siirtää hetkessä sisältä ulos. Koska KESÄ !

 

Tietoja SPORTMAMA Ansku

Fysioterapeutti, kahden lapsen äiti, yrittäjä, tanssin-ja liikunnanohjaaja. Tule mukaan www.sportmama.fi
Kategoria(t): liikunta, Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s