Kaupunkilomalle lasten kanssa? Disneyland Pariisi.

 

Viime kesän reissu lasten kanssa tehtiin lasten isoisän järjestämänä Pariisiin Disneylandiin. Lensimme Pariisiin, ja majoituimme metrolla vain parin pysäkin päässä kohteesta. Junalla pääsi suoraan Disneylandin pysäkille Marne-la-Vallée.

Ensimmäinen kerta Disneyland Pariisissa ja olin haltioissani itsekin!

Tuffan ja mummun sekä meidän nelihenkisen perheen (lapset 1v ja 3v)  lisäksi oli matkassa mukana lasten kolme 5-vuotiasta serkkua vanhempineen.

LIPPUJA kannattaa ostaa jo etukäteen, jos haluaa säästää. Suosittelen lämpimästi kahden päivän passia, jotta ehtii rauhassa kokea kaiken haluamansa.

VARAUDU JONOIHIN. Piiiiiiitkät jonot! Kannattaa ottaa aluekartta ja miettiä, mitkä ovat prioriteettilistalla ensimmäisenä. Lapsille kannattaa ottaa juomaa, ja evästä mukaan. Toki ravintoloita ja kahviloita löytyy alueelta.

FASTPASS LIPUT ovat ilmaislippuja, millä pystyy välttämään osan jonoista. FastPass lippuja saa muutamiin huvipuiston laitteeseen ja niiden lippuautomaatit löytyvät laitteiden edestä. Syötät vain oman sisäänpääsylippusi automaattiin ja saat sieltä yhden FastPassin sille laitteelle & tietylle aikavälille. Sähköinen taulu näyttää mille aikavälille seuraavia FastPasseja saa (joskus vasta muutaman tunnin päästä ja ehdit seikkailla muissa laitteissa sillä aikaa.)

IMG_1664

PRINSESSAT. Useampana kertana päivänä linnan lavalla nähtiin Disneyn Prinsessojen (ja prinssien) show tanssien ja laulaen. Kuka on sinun suosikkisi?

IMG_1593

KARUSELLI. Kukapa ei rakastaisi karuselleja? Hevosetkin laukkaavat maagisesti.

IMG_1561

KULKUE. Osa hahmoista kuten Aku Ankka ja Peter Pan seikkailivat myös huvipuiston puolella tietyillä pisteillä ja ihmiset pääsivät yhteiskuviin heidän kanssaan. Tämä kuva on kuitenkin otettu Disneyland kulkueesta, joka oli massiivinen ja näimme kaikki  Disneyn suosikkihahmomme!

IMG_1575

KAUNOTAR JA HIRVIÖ. Tämänhetkinen suosikkiprinsessamme Belle kulkueessa.

IMG_1669

Vauhtiviikarille vapautta antaa reppu, josta voi pitää kiinni nauhasta! Tytöllä päällä ihana BELLE asu (tietenkin!)

IMG_1768

DUMBO. Matkarattaissa matkustivat molemmat lapset, myös 3,5 vuotiaan jalat väsyivät päivän päätteeksi. Minnikorvat oli must ostos!

IMG_1645

KANTOLIINA. Tässä matkusti nuorimmainen 1v 3kk. Silloin kuin malttoi matkustaa paikallaan!

Matka oli elämys, josta ainakin isommille lapsille ja aikuisille jäi hyviä yhteisiä muistoja. 1-vuotiaallekin jäivät valokuvat muistoksi ensimmäisestä ulkomaanmatkastaan!

Lomaterveisin, Ansku

P.S. Perjantaina lennämme ensimmäistä kertaa Kanariansaarille! -5 asteisesta Suomesta +18 asteeseen kylmästä lämpimään! Käy kurkkaamassa kirjoitukseni tästä mitä kannattaa muistaa, kun lentää pienten lasten kanssa. Hauska huomio, että esikoisen ensimmäinen matka oli kaupunkiloma (Lontoo) sekä kuopuksen eka matka myös kaupunki (Pariisi).

Matkailu avartaa, unelmoi – ja lähde reissuun, kun mahdollisuus tulee! Bon Voyage!

www.sportmama.fi

Tietoja SPORTMAMA Ansku

Fysioterapeutti, kahden lapsen äiti, yrittäjä, tanssin-ja liikunnanohjaaja. Tule mukaan www.sportmama.fi
Kategoria(t): Raskausaika Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s