SPORTMAMA Iltalehden raskausjumpassa mukana!

Viimeinen kolmannes ja raskausjumppa

Sain sähköpostiini kyselyä, joskos olisin kiinnostunut näyttämään muutaman tehokkaan jumppaliikkeen raskausaikana Iltalehden verkkosivujen lukijoille. Mietin heti, että tottakai! Haluan levittää sanomaa raskausajan jumpasta, mitä voi tehdä ja miten. Omaa kehoa kuunnellen, raskaushan on yksilöllinen kokemus!

Sportmama DVD.n kehitin odottaessa esikoista 2013. Naurattaa, miten toistamiseen olen päässyt kuvauksien makuun_ raskaana_ ollessa. Nuorena parikymppisenä tuli tehtyä pieniä mainosmallintöitä Tamperelaiselle Promodel mallitoimistolle, mutta nyt 30-vuotiaana ja raskaana en olisi uskonut löytäväni itseäni (taas) kuvausten parista.

Coverskansi

Ekassa raskaudessa kahdeksannella kuulla kuvattiin oma projektini kolmiohjelmainen Sportmama DVD (sekä raskauden alussa Fital Oy.n kanssa yhteistyössä tehty ”Kuntoon Kuukaudessa” kirjan kuvat. Siinä olin viidennellä kuulla ja yritin pitää maha-asukkia vielä piilossa, huh.) Nyt tokassa raskaudessa, plussattuani testin olin mukana SAUNAONLINE.FI yritysvideossa viettämässä hauskaa saunailtaa hyvän ruoan, ystävien, Jutin ja NHL-tähden parissa (youtube mainosvideo). Siinä maha-asukki oli vielä mukavasti piilossa, ei tarvinnut vetää napaa sisään (eipä!). Sekä nyt  – ei enää niin piilossa – loppuraskaudesta jumppaamassa Iltalehdelle videopätkiä raskausajanjumpasta, mistä löydättekin linkin tästä kirjoituksesta! Käy testaamassa!

Hauskaa oli! Ohjaaminen on lempityötäni, ja kuvaustiimi kuvaaja,toimittaja sekä minä toimimme tehokkaasti ja luontevasti. Lopputuloksena kolme erilaista pienvideota raskausajan treeniksi. Yksi julkaistu; peppu & jalat. Tulossa selkä/ryhti sekä keskivartalo/vatsa!

Käy kurkkaamassa video Iltalehden Terveys osiosta.

DSC_8481pieni

Mukana liikuttamassa tällä kertaa jälleen SHOCK ABSORBER urheiluliivit, joista kerron vielä lisää tulevassa blogikirjoituksessani. Löysin heiltä huippuhyvät sporttiliivit imetystä ja liikuntaa ajatellen (edessä vetoketju!)  Kuvauspaikkana Iltalehden kuvauksissa toimi tunnelmallinen, viihtyisä kuntosali Helsingin sydämessä Töölössä, Forever Töölö. 

Laskettu aika meni eilen, ja video tuli Iltalehdestä ulos. Vauvaa odotellaan siis vielä. Jos haluat pysyä mukana menossa voit seurata facebookkiani tai instagramiani.

Ja niin, nyt tuntuvat ihanalta sekä pitkät kylkivenytykset, että lonkkaa avaavat lonkankoukistajien venytykset. Lantionpohjanlihaksiakin muistan harjoittaa salaa silloin tällöin.

Kevät terveisin, Annemari (RV 40+1)

sportmama_logo_turquoise_2_logoalhaalla (kopio)

 

 

Mainokset

Tietoja Sportmama Annemari

Fysioterapeutti, äiti, yrittäjä, tanssin-ja liikunnanohjaaja Helsingistä. Sportmama liikunta-ja hyvinvointi DVD suunniteltu odottaville äideille! Tule mukaan www.sportmama.fi
Kategoria(t): Raskausaika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s