SPORTMAMA: Onnea 6kk ! Muistoja syntymästä kuvina.

Puolivuotias tyttö

Aika on mennyt niin lujaa! Ensimmäiset kaksi kuukautta sitä oli pöllähtänyt, ihmetystä riitti ja kaikki oli uutta. Vauva niin ihana, rakas. Tuli ristiäiset. Tuli ensimmäinen joulu. Tuli uusi vuosi. Tyttö oppi uutta, tyttö kasvoi, tyttö on niin ihana… Väistyi talvi ja tuli kevät. Tyttö on 6kk. Tuoksuu vieläkin ihanalle vauvalle. Jokeltelua, omaa tahtoa & hymyä riittää.

Rakas.

Oliko se näin pieni?

Kuva

Kuva

Kuva

6kk neuvola

Mitat 8420g ja 69cm

(5kk mitat 7675g ja 66cm)

Hyvin kasvaa! Taas iloisesti jokelteli käynnillä.

-Meillä hengaillaan masulla, nostetaan peppua ja kääntyillään. Saas nähdä koska tyttö pääsee liikkeelle ja meneekö etu vai takaperin? Istumista ei olla vielä aloitettu ja vielä odotellaan selän vahvistumista/suoristumista.

-Kaikki menee suuhun, lempileikkeihin kuuluu tanssin lisäksi myös pallo! Osataan nostaa pallo syliin ja ”päästää irti”..eli heittää..:)

-Vaatteita käytetään 68-74cm.

Tänään sai puolivuotislahjaksi isin ostamat ihanat AURINKOLASIT! Joten kohta ulkoillaan enemmänkin niin, että koko maailma avartuu! Kuukauden päästä on luvassa ensimmäinen ulkomaanmatka kaupunkilomalle, joten jänniä hetkiä luvassa pienen ihmisen maailmassa.

Ensin imetys tuntui haastavalta ja hiukan sitovaltakin ajoittain, nyt taas nautin siitä täysin rinnoin 😉 Pyrkimys olisi imettää sinne 12kk saakka. Läheisyys on vaan niin uskomattoman ihanaa. Ja tokihan se läheisyys jatkuukin sitten sylitellen ja halaillen. Pusuttelu on myös mukavaa ❤

Neiti on vierastanut jo sieltä 4-5kk ikäisestä alkaen, joten äitinä olen ollut vielä paljon kotosalla. Olen käynyt viimeisen 6kk ajan kuntosalilla/lenkillä epäsäännöllisesti. Vaunulenkki kuuluu tytön ohjelmaan päivittäin! Suositus on karistaa raskauskilot ” vuodessa ” ilman dieettejä.

En suosi puntariin tuijottamista, ennemmin vaatteiden istuvuutta ja omaa hyvää oloa! Itse saan liikkumisesta hyvää oloa ja endorfiineja! Keho kaipaisi sitä enemmänkin, ja tiedän, että sille tulee vielä aikansa. Omat ja perheen voimavarat kannattaa huomioida – pääasia, että itse viihtyy kehossaan ja on terve! Terveys-ja hyvinvointi – nostaisin tämän taas esiin. Buumeja (kuten nyt fitness) tulee ja menee, mutta terveydestä pidetään huolta aina. Pääasia, että löytää oman suuntansa ja lajinsa uinnista hiihtoon! Toisille sopii kotona jumppaaminen, toisille kuntosali. Toiselle maistuu vesijuoksu, ja toinen tuulettaa ajatuksiaan lenkkipolulla.

Aurinkoisia raikkaita ulkolenkkejä toivottaen!

Sportmama ja tytär 6kk.

P.S. Tässä vielä tunnelmia LUMIERE PRODUCTIONIN kuntoilutapahtumasta SKANSSISSA TURUSTA viime viikonlopulta. Neiti oli äidin mukana lavalla kertomassa liikunnasta, kuntoilusta, ja ruokavalion merkityksestä. Mukava päivä! SPORTMAMA DVD mukana menoissa.

Tilaa omasi www.sportmama.fi

Kuva

 

Kuva

p.s. Skanssissa oli loistavat vauvan-ja lastenhoitotilat kakkoskerroksessa. Mikro ruan lämmitykselle, vessat ja vaipanvaihtotasot lavuaareineen, sekä leikkitilaa! Great!

Tietoja SPORTMAMA Ansku

Fysioterapeutti, kahden lapsen äiti, yrittäjä, tanssin-ja liikunnanohjaaja. Tule mukaan www.sportmama.fi
Kategoria(t): Raskausaika Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s