Sportmama: Annemari ” kirjailijana ja DVD.n tekijänä ”

Kuva

KUNTOON KUUKAUDESSA

Olin 2010 syksyllä tiiviisti mukana Kuntoon Kuukaudessa DVD.n parissa. Taustatiimissä – ja näkyvämmin ohjaajana. Viime vuonna 2013 kuvattiin Kuntoon Kuukaudessa – kirjaa DVD.n ohelle. Olin silloin jo 5kk raskaana, joten oli pieni masu piilotettavana. ”Musta hoikentaa” toimi tässäkin tilanteessa, ja saatiin kirjakuvaukset purkkiin! Nyt on julkaistu vihdoin KUNTOON KUUKAUDESSA DVD JA KIRJAPAKETTI mm. netanttilasta, prismasta, ja Stockmannin Akateemisesta kirjakaupasta. Kiitos Fital Oy.lle – että olen saanut kunnian olla projektissa mukana! Ilman tätä projektia en olisi koskaan uskaltanut lähteä tekemään myös omaa SPORTMAMA DVD.tä.

Kuva

www.sportmama.fi 

SPORTMAMA DVD ESILLÄ KAKSPLUS LEHDESSÄ

Tammikuun numerossa KAKSPLUS lehdessä tarkkasilmäiset huomasivat Sportmama DVD.n testissä, ja KYLLÄ – Sportmama treeni tuntui hyvältä ja tehokkaalta! Kiitos Johannalle testauksesta.

Kuva

Kuva

(Lähde: KAKSPLUS 1/2014 s.84)

THE SECRET

Oletko huomannut, että usein kun uskaltaa ottaa yhden askeleen, niin se yksi askel voi myöhemmin poikia uusia polkuja elämässä! Epäröintisi edessä on vain sinä itse. Uskalla haaveilla – Voit saavuttaa mitä vaan, jos uskot itseesi! Mistä haaveilet? Ajatukset tuovat puoleesi asioita. Varo mitä toivot, se voi toteutua. Positiivinen energia on hyvä lähtökohta KAIKELLE.

Olet ehkä kuullut suositeltavan The Secret ja Voima kirjoja? Suosittelen tutustumaan, jos olet kiinnostunut ”positiivisesta energiasta – kuinka ajatukset viestivät universumille mitä haluat – ja mitä saat takaisin!”

Kuva Kuva

TERVEISET HYVÄ MINÄ!  TAPAHTUMASTA

Kauppakeskus Sellossa oli lauantaina 18.1.14 tohinaa Hyvä Minä! päivän parissa. Olin mukana Halosen Sport osastolla – Sportmama DVD yhteistyössä keinuvien MBT kenkien kanssa. Sportmama DVD tuli tuolloin tutuksi myös espoolaisille. Oli mukavaa tavata perheitä ja muita äitejä! Kiitos Halonen Sport ja MBT!

Kuva

Tapahtuman juonsi ihana (itsekin äiti) Marianne Harjula!

Mainokset

Tietoja SPORTMAMA Ansku

Fysioterapeutti, kahden lapsen äiti, yrittäjä, tanssin-ja liikunnanohjaaja. Tule mukaan www.sportmama.fi
Kategoria(t): Raskausaika Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s